09/12/2019 10:40:47

ΕΦΕΤ: «Βαριές καμπάνες» ύψους 63.800€ σε επιχειρήσεις τροφίμων

ΕΦΕΤ: «Βαριές καμπάνες» ύψους 63.800€ σε επιχειρήσεις τροφίμων - Media

 

Την επιβολή προστίμων σε πέντε επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 63.800€ επικύρωσε ο ΕΦΕΤ με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα αφορούν τρεις αλυσίδες supermarket, μία επιχείρηση παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου και ένα ζαχαροπλαστείο. Ταυτόχρονα, εξέτασε έξι ενστάσεις κατά αποφάσεων επιβολής προστίμων και επικύρωσε την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 11.025€.

Όπως διευκρινίζεται μέσα στο 2019 έχει επικυρωθεί η επιβολή προστίμων σε 34 επιχειρήσεις τροφίμων συνολικού ύψους 507.465€.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην πιστή τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας, τόσο για τη διασφάλιση της υγιεινής και της ασφάλειας των τροφίμων όσο και για την ορθή λειτουργία τους και διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να διασφαλίζει και να προστατεύει τα συμφέροντα των καταναλωτών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.