search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11
MENU CLOSE

Εθνικός συναγερμός για τις επικίνδυνες τεχνικές… επιμήκυνσης του ανδρικού μορίου

12.04.2019 13:18
Σημάδια στο πέος: Τι μπορεί να σημαίνουν - Media
 
Γιατροί στην Παπούα Νέα Γουινέα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μια νέα τάση που έχει εξελιχθεί σε “εθνικό πρόβλημα” με πολλούς άνδρες να εισάγουν σε ενέσιμη μορφή διάφορες ουσίες στο πέος τους , από λάδι καρύδας και baby oil μέχρι σιλικόνη και λάδι καρύδας, σε μια προσπάθεια επιμήκυνσής του.
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Guardian, ένας γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Port Moresby δήλωσε ότι κατά την τελευταία διετία η κλινική έχει δεχτεί τουλάχιστον 500 άνδρες με παραμόρφωση ή δυσλειτουργία πέους εξαιτίας των ενέσιμων αυτών ουσιών.
 
“Την τελευταία διετία βλέπω πέντε νέες περιπτώσεις κάθε εβδομάδα και αυτές είναι μόνο όσες εμφανίζονται για θεραπεία. Δεν γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς βρίσκονται εκεί έξω. Σήμερα είδα επτά”, λέει ο χειρουργός στο νοσοκομείο αυτό Ακούλε Ντάνλοπ.
 
“Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν αφύσικες μάζες, όγκους που σχηματίζονται πάνω από το πέος και κάποιες φορές και στο όσχεο. Κάποιες από αυτές έχουν έλκη που κάποια στιγμή ανοίγουν. Ορισμένοι άνδρες έχουν δυσκολία στην ούρηση…”, εξηγεί ο Ντάνλοπ, ο οποίος έχει χειρουργήσει περίπου 90 τέτοιες περιπτώσεις.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11