search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «αντίο» Ακριβοπούλου-Καψώχα: «Θα βάλω τα κλάματα…» (Video)

12.04.2019 17:31
Το συγκινητικό «αντίο» Ακριβοπούλου-Καψώχα: «Θα βάλω τα κλάματα...» (Video) - Media
 
Οι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ δεν άφησαν ανεπηρέαστη την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» που παρουσιάζει η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για τις αλλαγές, αποχαιρετώντας την απογευματινή ζώνη.
 
«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα σε αυτή την ώρα και με αυτή τη σύνθεση. Στα μέσα της επόμενης βδομάδας θα ανακοινωθεί ποια θα είναι η νέα ώρα και σύνθεση της εκπομπής. Ο Σωτήρης Καψώχας δεν θα είναι μαζί μας» ανέφερε η δημοσιογράφος, που σύμφωνα με πληροφορίες μετακομίζει στην βραδινή ζώνη 00.00-02.00.
 
Παίρνοντας τον λόγο, ο σχολιαστής της εκπομπής, Σωτήρης Καψώχας, επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεργάζεται πλέον με το κρατικό κανάλι. «Είναι προσωπική και επαγγελματική επιλογή… Θα είμαι κάποιες φορές κοντά στην Κατερίνα, γιατί μας συνδέει φιλία ετών». Στη συνέχεια, όταν ο Σ.Καψώχας διάβασε το μήνυμα ενός φίλου του, η παρουσιάστρια είπε «Κάνε τέτοια να βάλω τα κλάματα στον αέρα».
 

Πηγή: newpost.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53