search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:04
MENU CLOSE

Μήνυμα Τσίπρα από την εκδήλωση Δούρου: Είμαστε από άλλη πάστα

12.04.2019 18:43
Μήνυμα Τσίπρα από την εκδήλωση Δούρου: Είμαστε από άλλη πάστα - Media

 

Πανηγυρικό τόνο και κάλυψη στην Περιφερειάρχη Αττικής έδωσε η πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού της Ρένας Δούρου.

Ο κ. Τσίπρας εξαρχής έδωσε δυναμικό τόνο στην ομιλία του, λέγοντας: «Σαν πολύ ενθουσιώδεις και σαν πολλούς σας βλέπω, για μια παράταξη που, όπως λένε, καταρρέει και πνέει τα λοίσθια» και προσθέτοντας ότι «είναι η πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι μέσα στον ορυμαγδό των ψεύτικων ειδήσεων, στο τέλος της ημέρας αυτό που θα κάνουν είναι να πεισμώσουν τους δημοκρατικούς πολίτες».

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η νίκη της Ρένας Δούρου, το 2014, ήταν η πρώτη μεγάλη νίκη σε μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων που η παρουσία των πολιτών και το πείσμα του ελληνικού λαού έδωσε και σ’εμάς την δύναμη να συνεχίσουμε. […] Σε όλα αυτά τα χρόνια οι πολίτες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους για το ήθος και το ύφος των εκπροσώπων του παλαιού συστήματος».

Παράλληλα, παρείχε πλήρη στήριξη στην κ. Δούρου, λέγοντας ότι «τα χρόνια που πέρασαν μάθαμε να ακούμε την ίδια επωδό, φταίει η Περιφέρεια, φταίει η Ρένα Δούρου. Αυτό, αποτελεί τίτλο τιμής για εσένα Ρένα, γιατί πράγματι, όλα αυτά τα χρόνια για τα σημαντικά και αθόρυβα που έγιναν φταίει πράγματι η Δούρου».

Προσέθεσε, δε, αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση, ότι «αν είμαστε περήφανοι μια φορά για την ανιδιοτελή προσφορά και το έργο σας,χωρίς να διαγκωνίζεστε να μπείτε στο κάδρο μιας φωτογραφίας, είμαστε δυο φορές περήφανοι για το ήθος, τον πολιτικό πολιτισμό με τον οποία αντιμετώπισες αυτή τη στοχοποίηση, κυρίως γιατί εσύ δεν βγήκες να πεις ποτέ πρόκειται για πολιτική σκευωρία αλλά βγήκες να πεις έχω το δίκιο με το μέρος μου και θα το αποδείξω στα δικαστήρια…κάποιοι άλλοι που δεν τους καταλογίζουν ευθύνη από αμέλεια αλλά ευθύνη για ένα όργιο κατασπατάλησης χρημάτων, αυτοί που εμπλέκονται βγήκαν να μας πουν ότι είναι σκευωρία και όχι ότι είναι αθώοι, μακάρι νά’ ναι οι άνθρωποι, αλλά ότι με βάση αυτό τον άθλιο νόμο περί ευθύνης υπουργών τον οποίο έχει συντάξει ο κ.Βενιζέλος, τα αδικήματά τους έχουν παραγραφεί».

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «είμαστε περήφανοι που η συνέπεια και η προσήλωσή μας στις κοινωνικές ανάγκες γέννησε τη συμπόρευση με αυτούς που το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας δεν τους χωράει πια. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα μαζί μας. Είναι δίπλα μας. Σε μια συμφωνία αρχών και αξιών», προσθέτοντας ότι «δεν γυρίζουμε πίσω στην Ελλάδα της παρακμής, της διαπλοκής, των ημετέρων. Ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει. Ο λαός της Αττικής δεν θα το επιτρέψει. Δεν θα τα καταφέρουν όσο κι’ αν οι κραυγές τους σκεπάζουν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την ανάταξη της χώρας».

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι η κ. Δούρου θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι «πέρα από το έργο και το ήθος μας, έχουμε έναν άλλο σύμμαχο στα εκλογικά μέτωπα, την αλαζονεία και την κυνικότητα που εκπέμπουν οι εκπρόσωποι της παλιάς Ελλάδας», προσθέτοντας ότι «είμαστε και γινόμαστε η μεγάλη προοδευτική παράταξη του τόπου» και ότι «εμείς είμαστε από άλλη πάστα, δεν το βάζουμε κάτω».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:04