search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:50
MENU CLOSE

Πρ. Παυλόπουλος: Οι γραμμές του τρένου και οι σταθμοί δεν θα μείνουν χορταριασμένοι

12.04.2019 19:53
Νέο μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία: Δεν μπορείτε να αυθαιρετείτε και να αμφισβητείτε το Δίκαιο της Θάλασσας - Media

 

«Οι γραμμές του τρένου μας δένουν με τον στόχο που έχουμε μπροστά μας για την ανάπτυξη της χώρας μας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τα 150 ζωής του Ελληνικού Σιδηροδρόμου που διοργανώθηκε από τον ΟΣΕ στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα σχέδια ανάπτυξης και ανάταξης του Ελληνικού Σιδηρόδρομου που παρουσίασε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και η διοίκηση του ΟΣΕ τονίζοντας ότι «από δω και στο εξής οι γραμμές του σιδηροδρόμου και οι σταθμοί του δεν θα μείνουν χορταριασμένοι».

Ο σιδηρόδρομος πρόσθεσε κ. Παυλόπουλος συνδέθηκε με την πορεία του Ελληνικού Κράτους και είναι ανάγκη να εκσυγχρονιστεί τεχνολογικά και να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο κ. Παυλόπουλος έδωσε στην ποιήτρια Κική Δημουλά το πρώτο βραβείο της σημερινής εκδήλωσης με το οποίο τίμησε ο ΟΣΕ τον σύζυγό της ποιητή Άθω Δημουλά που ήταν και σιδηροδρομικός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:49