search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37
MENU CLOSE

Νέα Γενική Γραμματέας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η Σπυριδούλα Καλαντζή

13.04.2019 08:10
Νέα Γενική Γραμματέας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η Σπυριδούλα Καλαντζή - Media

 

Καθήκοντα Γενικής Γραμματέα Δημόσιας Τάξης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει η Σπυριδούλα Καλαντζή.

Η κ. Καλαντζή διαδέχεται τον Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. 

Το βιογραφικό της

Η Σπυριδούλα Καλαντζή γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1966 και μεγάλωσε στη Νεμέα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΠΑ.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) στην ψυχική υγεία από το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Έχει διατελέσει Διοικήτρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ) και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής “Δρομοκαΐτειο” (2016 έως 2019), Διευθύντρια στον πρώην ΟΓΑ (ΕΦΚΑ, 2013 έως 2016), Ειδικός Επιστήμονας στο Συνήγορο του Πολίτη στον Κύκλο Κοινωνικής Προστασίας (1998 έως 2004).

Έχει διδάξει στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΠΑ.Δ.Α. Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά, συλλογικούς τόμους και συνέδρια. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:37