27/01/2020 12:57:16

Στ. Μαλέλης: Η κακοστημένη σκευωρία στην υπόθεση Novartis συσπειρώνει το ΚΙΝΑΛ

«Δηλητήριο» Μαλέλη κατά Τσίπρα: «Αγκαλιά με την ελίτ που υποτίθεται πολεμάει» - Media


«Κακοστημένη σκευωρία» χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στη εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Βεβαίως υπάρχει ένα σκάνδαλο Novartis αλλά ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόνο για να βλάψει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Προσπάθησε πραγματικά να το εργαλειοποιήσει. Έτσι θα χαθεί μια ευκαιρία να δουμε που χάθηκε το χρήμα, τι ακριβώς έγινε σε αυτή την υπόθεση που έχει παγκόσμιες αναφορές. Ο τρόπος που το έκανε δείχνει ότι ήθελε να μεταφέρει τη συζήτηση από καυτά θέματα της καθημερινότητας που έχει αποτύχει πλήρως ο ΣΥΡΙΖΑ και να την πάει σε άλλα. Από την άλλη πλευρά να διχάσει τον ελληνικό λαό, γιατί αυτό ουσιαστικά επιχειρεί. Και φυσικά να μη ρίξει φως σε καμία υπόθεση», πρόσθεσε.

«Είναι μια κακοστημένη σκευωρία. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο», συμπλήρωσε για να προσθέσει: «Εγώ δεν βλέπω κανένα στοιχείο. Βλέπω διχασμό της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό δεν θα περάσει. Ο κόσμος θα ξαναψηφίσει πολιτικά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποτύχει παταγωδώς και είναι ο φερετζές τους η υπόθεση αυτή».

«Εγώ νομίζω ότι συσπειρώνει το κόμμα μας γιατί φαίνεται η σκευωρία», είπε ο κ. Μαλέλης εκτιμώντας πως «ο τρόπος που λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανήθικος».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.