search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:45
MENU CLOSE

Πάσσαρης: Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί (Video)

13.04.2019 12:19
Κώστας Πάσσαρης: Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταφορά του στην Ελλάδα (Video) - Media

«Κανείς δεν γεννιέται δολοφόνος ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Πάσσαρης. 

Σε μια σπάνια εξομολόγηση του μέσα από τις Ρουμανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τα παιδικά χρόνια που τον στιγμάτισαν,  τη λυσσαλέα κόντρα με τους αστυνομικούς,  το κίνητρο που όπλισε το χέρι του, τις αθώες ψυχές που δεν γυρίζουν πίσω, αλλά και για τη γνωριμία του με τους δυο κληρικούς που τον έπεισαν με λόγια και πράξεις να πιστέψει στη λύτρωση της ψυχής μέσα από την προσευχή. 

Ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος έχει δηλώσει πως θέλει να γίνει μοναχός στο Άγιος Όρος, φώναζε μετά τη σύλληψή του για το μακελειό στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, το 2001: «Γεννήθηκα για να σκοτώνω…θα τους σκοτώσω όλους». 

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με τους ανθρώπους, αν δεν ήθελαν να με συλλάβουν δεν θα σκότωνα κανέναν από αυτούς. Απλά οι αστυνομικοί πρέπει να πεθαίνουν, όπως και οι ίδιοι σκοτώνουν πριν δώσουν την ευκαιρία της απολογίας. Σκοτώνουν γιατί έτσι τους αρέσει», είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στη Ρουμανία αναφερόμενος στους αστυνομικούς Aθανάσιο Δρακόπουλο, 47 ετών, και Διονύσιο Aλεβιζόπουλο, 49 ετών. 


Ο Πάσσαρης γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1975, όταν ο πατέρας του ήταν μόλις 17 ετών, ενώ η μητέρα του, η Ρουμάνα Μαρία Αυγούστα, πέθανε έξι χρόνια αργότερα. Ο ίδιος ονειρευόταν να γίνει καπετάνιος….  αλλά τα όνειρά του σταμάτησαν απότομα εξαιτίας της παραβατικής του συμπεριφοράς. Έτσι η φοίτησή του στη Ναυτική Σχολή στις Οινούσσες, το 1990, διακόπηκε απότομα.  

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:44