search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Απάντηση Σκουρλέτη σε ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

13.04.2019 12:44
Σκουρλέτης: «Κομανέτσι» η κυβέρνηση σε κομβικά πολιτικά ζητήματα - Media

 

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αναφέρει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στη ΝΔ, σχετικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Π. Σκουρλέτης σημειώνει: «Σε σχέση με τις αυθαίρετες ερμηνείες της ΝΔ έχω να τους θυμίσω τη λαϊκή παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”» και παραπέμπει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Νωρίτερα η ΝΔ σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει: «Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. 
Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08