28/05/2020 05:37:32

Δημοσκόπηση Metron Analysis για Περιφέρεια Αττικής: Πρωτιά Πατούλη - Μάχη Δούρου- Σγουρός

Στις 16,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση - Media

 

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για την Περιφέρεια Αττικής εμφανίζει πρώτο και με διαφορά τον Γιώργο Πατούλη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», ο Γιώργος Πατούλης εξασφαλίζει 30%, η Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός από 14%, ο Γιάννης Πρωτούλης 4% και ο Ηλίας Παναγιώταρος 4%. 

Ανάλογη είναι η εικόνα και στο δεύτερο γύρο. Σύμφωνα με το γκάλοπ ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται να καταγράφει εύκολη νίκη με αντίπαλο την Ρένα Δούρου (58% έναντι 20%) και μια κάπως λιγότερο εύκολη με αντίπαλο τον Γιάννη Σγουρό (45% έναντι 28%).

Προβάδισμα Πατούλη και στις ηλικίες

Επίσης, ο υποψήφιος της ΝΔ, πάντα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, έχει προβάδισμα σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές κατηγορίες, όπως και σε όλες τις ηλικίες των ψηφοφόρων, εκτός της ηλικιακής ομάδας 17-34, όπου προβάδισμα έχει η Ρένα Δούρου.

Ο κ. Πατούλης προηγείται επίσης των αντιπάλων του στον δείκτη δημοτικότητας (48% θετικές γνώμες) αλλά και στην παράσταση νίκης, αφού ένα ποσοστό της τάξης του 40% απαντά πως θα είναι και ο νικητής των εκλογών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.