search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:45
MENU CLOSE

O Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει στις οθόνες μας

13.04.2019 13:18
O Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει στις οθόνες μας - Media

 

Μέσω της Διαδικτυακής τηλεόρασης που θα φιλοξενείται και στις συνδρομητικές πλατφόρμες αναμένεται να εμφανιστεί ξανά στις οθόνες ο Γιάννης Πρετεντέρης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enimerosi24.gr, ο δημοσιογράφος θα αποκτήσει εκπομπή στο Web TV της ALTER EGO (του Βαγγέλη Μαρινάκη) που εκτός απροόπτου θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα.

Η νέα εκπομπή που προτάθηκε στον Γιάννη Πρετεντέρη δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει ακόμη, δηλαδή ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του νέου σταθμού, αλλά πολύ σύντομα θα ενταχθεί κι αυτή στο πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι των “Νέων” και του “Βήματος” θα έχουν συμμετοχή, είτε με εκπομπές είτε σχολιάζοντας την επικαιρότητα, στο νέο κανάλι που οι υπεύθυνοι ευελπιστούν να είναι ο προπομπός του καναλιού εθνικής εμβέλειας που έχει αιτηθεί η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να αποκτήσει την έκτη τηλεοπτική άδεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:44