12/07/2020 22:13:14

Απίστευτος! Πατρινός οδηγός περιπολικού διώχνει με σειρήνες και κόρνες τα διπλοπαρκαρισμένα για να ...διπλοπαρκάρει ο ίδιος (Photo)

Απίστευτος! Πατρινός οδηγός περιπολικού διώχνει με σειρήνες και κόρνες τα διπλοπαρκαρισμένα για να ...διπλοπαρκάρει ο ίδιος (Photo) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη χθες Παρασκευή, το πρωί στο πιο κεντρικό σημείο της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος απέναντι από το Δημαρχείο. Οδηγός περιπολικού επιστράτευσε κόρνες, σειρήνες, μέχρι και ντουντούκα με την οποία ζητούσε από τους οδηγούς των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων να φύγουν. Και αφού κατάφερε και έδιωξε τα διπλαρκαρισμένα οχήματα, τότε διπλοπαρκάρισε ο ίδιος το περιπολικό, κατέβηκε, έκανε τις δουλειές του, στη συνέχεια επέστρεψε, και έφυγε!

Καταστηματάρχες και περίοικοι καταγγέλουν στο thebest.gr αφενός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος αστυνομικός (;) δημιουργεί το ίδιο σκηνικό προκειμένου να διπλαπαρκάρει το περιπολικό, αλλά επιπλέον ότι χρησιμοποιεί τα πιο θορυβώδη ηχητικά μέσα προκειμένου να επιτεύξει τον σκοπό του.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από χθες Παρασκευή στην οδό Μαιζώνος. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.