search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Χρηστίδης: Αν τα Εξάρχεια είναι η Μονμάρτη της Αθήνας, η κ. Παπακώστα είναι η Μαρία Αντουανέτα της κυβέρνησης

14.04.2019 09:24
Χρηστίδης για νέα μέτρα: Κυβέρνηση ράβε - ξήλωνε χωρίς ξεκάθαρο σχέδιο - Media

 

«Αν τα Εξάρχεια είναι η Μονμάρτη της Αθήνας, η κ. Παπακώστα είναι η Μαρία Αντουανέτα της κυβέρνησης», σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης στα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ αναφερόμενος στη συνέντευξη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ ανέφερε πως η κατάσταση στην περιοχή σήμερα είναι χειρότερη από ποτέ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. του έχουν πει πως δεν μπορούν να κινηθούν πιο μακριά από τη Ζωοδόχου Πηγής γιατί αυτή την εντολή έχουν λάβει.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis ο κ. Χρηστίδης σημείωσε: «Η φαρμακευτική δαπάνη ξέφυγε στη χώρα μας το 2004 έως το 2009. Υπήρξε ένα αποτέλεσμα που επιβάρυνε τους πολίτες και είναι προφανές πως όταν μιλάμε για σκάνδαλο Novartis μιλάμε για ένα διεθνές σκάνδαλο με συγκεκριμένες ουρές που πρέπει να διερευνηθούν και να φτάσουν ως το τέλος. Είναι άλλο αυτό και άλλο να λες ότι πίσω από αυτό κρύβονται πολιτικά πρόσωπα. Εμείς θέλουμε το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο. Να υπάρξει άπλετο φως παντού».

Πρόσθεσε ωστόσο «η περίοδος του Ανδρέα Λοβέρδου από το 2009 ήταν η περίοδος που έριξε την τιμή».

Τέλος για την υπόθεση Πετσίτη σημείωσε πως «πρώτα απ’ όλα έχουμε το άδειασμα του κ. Παππά από τον κ. Τζανακόπουλο μεσοβδόμαδα και τον κ. Σκουρλέτη χθες. Ο κ. Σκουρλέτης αν έχει απορίες να ρωτήσει το Μέγαρο Μαξίμου όχι την Εφημερίδα των Συντακτών».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13