search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:48
MENU CLOSE

Κώστας Αρβανίτης για τις αποδοκιμασίες στην Κατερίνη: Μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες

14.04.2019 10:35
Δράση Ευρωβουλευτών της Αριστεράς, με πρωτοβουλία Κ. Αρβανίτη, ενόψει της ετυμηγορίας για τη Χρυσή Αυγή (photos)  - Media

 

Τις αποδοκιμασίες διαδηλωτών έξω από χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης. 

«Μια φορά φασίστες – πάντα φασίστες.  “Πολίτες” που εκτοξεύουν αντικείμενα. “Πολίτες” που προπηλακίζουν. “Πολίτες” έτοιμοι να λιντσάρουν -και συγκρατούνται μόνο από την Αστυνομία. Δεν είναι ότι κάποιοι ντρέπονται να τους πουν με το όνομά τους. Είναι ότι δε θέλουν. Υπηρετούν τον προορισμό του “χρήσιμου ηλίθιου” και ως τέτοιοι, δεν κάνει να χαρακτηριστούν αυτό που είναι. Φασίστες», σημείωσε σε δήλωσή του ο δημοσιογράφος.

»Χτες, έξω από το Επιμελητήριο όπου θα γινόταν η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, καμιά εικοσαριά από αυτούς, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ πρώην υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, άρχισαν να απειλούν, να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, ελπίζοντας ότι θα κατορθώσουν να ματαιώσουν την εκδήλωση στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και εμένα. Η απάντησή μας ήταν μια φράση: “Ο φασισμός θα βλέπει μόνο ήττα από το λαό μας” και η Κόκκινη Καρφίτσα στο πέτο μου. Την τρομοκρατία την έσπασαν οι πολίτες της Κατερίνης, όπως έπρεπε. Η εκδήλωση έγινε κανονικά και με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα γίνουν και όλες όσες έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον», επισήμανε. .

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:47