search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Το αβέβαιο μέλλον της συνεργασίας Φερεντίνου – Alpha και οι επαφές με τον ΣΚΑΪ

14.04.2019 12:41
Deal: Τρομερός παίκτης - Απέρριψε την προσφορά του τραπεζίτη και ξάφνιασε τον Φερεντίνο (Video) - Media

 

Το ίδιο τηλεπαιχνίδι έχουν βάλει στο µάτι ΣΚΑΪ και Alpha για τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου το επιθυμεί διακαώς για να εξασφαλίσει δυνατό lead-in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που φέτος «δεινοπαθεί», ο Alpha αναζητά τον αντικαταστάτη του «Deal».

Πληροφορίες της RealΝews, αναφέρουν ότι ο «τυχερός» αυτής της µίνι µάχης που πρόλαβε και εξασφάλισε το νέο φορµάτ είναι ο ΣΚΑΪ.

Κάπως έτσι ενεπλάκη και το όνοµα του Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος πράγµατι είχε µια άκαρπη επαφή µε το κανάλι του Φαλήρου για την πιθανότητα µετακίνησής του.

Από την πλευρά του Alpha, πάντως, δεν αποκλείουν ακόµα και συνέχιση του «Deal», το οποίο διατηρεί ακόµα ικανοποιητικά ποσοστά στην απογευµατινή ζώνη, ενώ θεωρούν δεδοµένη -µε ή χωρίς «Deal»- τη συνέχιση της συνεργασίας µε τον Χρήστο Φερεντίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:00