search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Θύμα του δραπέτη – τραγουδιστή και η Ελένη Φιλίνη! Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά της (Video)

14.04.2019 13:24
Ελένη Φιλίνη: Οι δυο ερωτήσεις  που την εκνευρίζουν και που οι δημοσιογράφοι δε σταματούν να της κάνουν - Media

 

Και η Ελένη Φιλίνη υπήρξε θύμα του δραπέτη-τραγουδιστή, που πιάστηκε τελικά στα πράσα μετά από 17 χρόνια ελευθερίας.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», η ηθοποιός μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν σε σχέση με τον άνθρωπο που είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών, και δήλωνε γιος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Το 2002 βγήκε με άδεια από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ. Από τότε, ο εν λόγω δραπέτης ο οποίος δήλωνε, μεταξύ άλλων και αστρολόγος, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη, απολάμβανε τη χαρά της αναγνωρισιμότητας αφού κατάφερνε να πείσει τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου για το ταλέντο του.

«Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς. Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες, ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία» αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη. Φυσικά, η ηθοποιός προειδοποίησε τους ανθρώπους που πείθονται εύκολα να προσέχουν καθώς κάπως έτσι την… πάτησε και εκείνη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33