search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:08
MENU CLOSE

ΝΔ: Νέο επεισόδιο αποδοκιμασίας βουλευτή από μέλη της «γαλάζιας» παράταξης (Video)

15.04.2019 07:04
Στον Άρειο Πάγο διαβιβάζει ο Τσιάρας το ερώτημα για να τεθεί σε προσωρινή αργία η Τουλουπάκη - Media

 

Στα ύψη είναι η κόντρα του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας Κώστα Γκαβογιάννη με τους Λευτέρη Αυγενάκη και Κώστα Τσιάρα μετά τη χθεσινή εκδήλωση, όταν ο  βουλευτής Καρδίτσας κ. Τσιάρας αναφέρθηκε μόνο στην υποψηφιότητα και στη στήριξη του Β. Τσιάκου, ενός εκ των τριών υποψηφίων που κατεβαίνουν στις δημοτικές εκλογές και οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ.

Οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες και έχουν θορυβήσει το κόμμα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην Πειραιώς.

Τόσο ο Κώστας Γκαβογιάννης όσο και ο Κώστας Παπαλός ήταν παρόντες στην εκδήλωση και φυσικά ήταν οι πρωταγωνιστές των όσων συνέβησαν.

Έντονες ήταν οι δήλωσεις του Κ. Γκαβογιάννη σε επικοινωνία που είχε μαζί του το voreini.gr ότι «ο πραγματικός αγώνας τώρα αρχίζει, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε κάτω από τις κομματικές βλέψεις του Τσιάρα ο οποίος το μόνο που κοιτάζει είναι το δικό του πολιτικό μέλλον. Δεν είναι δραγουμάνος, δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν μπορεί να μεθοδεύει πράγματα που αφορούν τον κόσμο της Καρδίτσας, αυτά ας τα κρατήσει για την δική του «οικογένεια».  Αφού κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική διάλεκτο ήρθε η ώρα της «γλώσσας του πεζοδρομίου» τα αστεία τελειώσανε, δεν θα γίνουμε υποτακτικοί κανενός βουλευτή, ούτε το χαρέμι του»

Υπενθυμίζεται ότι και ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κρήτη είχε θερμό επεισόδιο με μέλος του κόμματος και τους χώρισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03