search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:27
MENU CLOSE

Αρβανίτης για αποδοκιμασίες: Γκοτζαμάνικες ιστορίες – Ήταν χρυσαυγίτες και δεν τους φοβόμαστε (Video)

15.04.2019 07:42
Αρβανίτης για αποδοκιμασίες: Γκοτζαμάνικες ιστορίες - Ήταν χρυσαυγίτες και δεν τους φοβόμαστε (Video) - Media

 

Τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μικρή ομάδα συγκεντρωμένων στην Κατερίνη, σχολίασε μέσω του ΑΝΤ1 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

«Είναι δυνατόν να λέμε έντονα επεισόδια από πολίτες της Κατερίνης όταν είναι 25 άτομα με επικεφαλής τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής; Τους κινηματογράφησα και εγώ όπως κινηματογραφούσαν και εκείνοι. Τους είπα ότι δεν φοβόμαστε τον φασισμό και τους έδειξα την κόκκινη μου καρφίτσα. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν μπορείς να λες έντονες αποδοκιμασίες πολιτών στην τάδε πόλη όταν είναι άνθρωποι συγκεκριμένου φορέα και με συγκεκριμένη άποψη. Χαρακτηρίζεις μία ολόκληρη πόλη, οι 30 άνθρωποι συγκεκριμένου φορέα ;», είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.

«Ποτέ δεν συμφώνησα με τις λεγόμενες αντισυγκεντρώσεις, τις θεωρώ ”Γκοτζαμάνικες ιστορίες”. Στη Δημοκρατία, ένας φορέας έχει τη δυνατότητα να κάνει συγκέντρωση και να μιλήσει με τον κόσμο του. Από τη στιγμή που στα πέντε μέτρα συγκεντρώνονται κάποιοι οι οποίοι διαφωνούν με τί ακριβώς, μας γυρνάει πάρα πολύ πίσω, είναι απολύτως αντιδημοκρατικό και δεν συμφωνώ. Δεν είναι αντίδραση όταν πετάγονται μπουκάλια, πέτρες και εκτοξεύονται συνθήματα όπως ”κομμούνια θα σας φάμε,, σας θάψαμε στο Γράμμο, σας φάγαμε στο Βίτσι”. Στη δική τους αντίληψη για τη Δημοκρατία, όποιος διαφωνεί ή τον φυτεύουν ή τον πάνε στα κρεματόρια ή στην εξορία», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25