search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Άγριος καβγάς στον αέρα – Καϊλή εναντίον δημοσιογράφου της «Αυγής» (Video)

15.04.2019 08:28
Καϊλή για τα σενάρια που την θέλουν νέα αρχηγό (!) της Κεντροαριστεράς: «Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες αν θα είμαι υποψήφια» - Media

 

Έναν άγριο τσακωμό ζωντανά στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, είχαν σήμερα το πρωί, η ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ, Εύας Καϊλή και ο δημοσιογράφος της Αυγής Κώστας Πουλακίδας. 

Αφορμή ήταν μία δήλωση της κ. Καϊλή  ότι ο Πάνος Λάμπρου υποστηρίζει τρομοκράτες προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου της «Αυγής», Κώστα Πουλακίδα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα», η κυρία Καϊλή σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια και τις δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα περί «Μονμάρτης της πρωτεύουσας» δήλωσε πως «η κυβέρνηση είναι δίπλα στους τρομοκράτες», διευκρινίζοντας πως αναφέρεται στον Πάνο Λάμπρο και τη Μυρσίνη Λοΐζου.

«Έχουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία. Θεωρούν ότι η βία έχει διαφορετικές μορφές. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Λάμπρου, είναι γεγονός, δεν είναι δήλωση».

«Μήπως θέλει να ανασκευάσει η κυρία Καϊλή, είναι χρήσιμο», είπε αρχικά ο κ. Πουλακίδας.

«Ο κ. Λάμπρου δεν υπερασπίστηκε την 17Ν, δεν ήταν μάρτυρας υπεράσπισης;», συνέχισε η ευρωβουλευτής.

«Είναι βαριές κατηγορίες να λέμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τη φυλακή;», είπε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης που βρισκόταν κι αυτός στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

«Πώς τολμάτε και λέτε ότι δεν σέβομαι τα θύματα της τρομοκρατίας, είστε στο απυρόβλητο. Απευθύνεται βαρύτατες κατηγορίες και δεν σας λένε τίποτα», είπε λίγο αργότερα ο Κώστας Πουλακίδας.

Χρειάστηκε η παρέμβαση των δύο παρουσιαστών, προκειμένου να σταματήσει η ένταση με την Εύα Καϊλή να ανακαλεί τελικά τα περί μη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23