search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Ζαχαράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εναντίον της διαπλοκής και φέρνει στα ψηφοδέλτιά του τον Κόκκαλη

15.04.2019 10:46
Ζαχαράκη: Στο τέλος της εβδομάδας η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων - Δεν έχει τεθεί θέμα μείωσης των διακοπών Χριστουγέννων - Media

 

Με εγκωμιαστικά λόγια για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι έχει «αντιπροσωπευτικότητα ηλικιακά, γεωγραφικά και επαγγελματικά. Οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν έχουν τεθεί ξανά στην κρίση του λαού».

Ερωτώμενη για υποψήφιο που είχε εργαστεί στις επιχειρήσεις Κόκκαλη, υπεραμύνθηκε: «Έχει ποινικοποιηθεί η εργασία;», και εν συνεχεία επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας: «Ήταν ένα κόμμα εναντίον της διαπλοκής και φέρνει στα ψηφοδέλτιά του πρόσωπα σαν τον Κόκκαλη».

Υποστήριξε τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη για τα Εξάρχεια, ότι μπορεί σε ένα μήνα να έχει καθαρίσει την περιοχή. «Μετονόμασε τα Εξάρχεια σε Μονμάρτη, αλλά χθες το βράδυ ζωγράφισαν οι κουκουλοφόροι με τις μολότοφ. Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για χαρτογράφηση της εγκληματικότητας, επαναφορά της ομάδας Δέλτα και πολιτική βούληση, πέρα από τις επιχειρησιακές κινήσεις. Είναι εφικτό να δείτε βελτίωση στην καθημερινότητα του πολίτη στα Εξάρχεια, ώστε να μην σκέφτεται αν πρέπει να φύγει από την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε».

Επίσης υπογράμμισε για το θέμα Πετσίτη: «Δεν παίρνουμε καμία απάντηση. Βλέπουμε μια απομάκρυνση λεκτικά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πετσίτη. «Δεν τον είδα, δεν τον ξέρω…». Στους λογαριασμούς του όμως βρέθηκαν χρήματα. Μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και εμφανιζόταν στη ΔΕΠΑ ως εκπρόσωπος του Μαξίμου. Οφείλουμε να αναζητήσουμε απαντήσεις».

Αντίθετα στην υπόθεση Novartis «σύρθηκαν 10 πολιτικά πρόσωπα, τώρα αρχειοθετείται, έμεινε μια λάσπη και δεν έχουμε μάθει τίποτα για το διακύβευμα της υπόθεσης» είπε η κ. Ζαχαράκη.

Επισήμανε δε, πως η Νovartis χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία εντυπώσεων. «Οι φράσεις “τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, ή “να βάλουμε και κανά αντίπαλο φυλακή”, αυτό δείχνουν. Υπήρξε εκμετάλλευση του γεγονότος για να σπιλωθούν αντίπαλοι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:05