search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:46
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Περιγράφει on camera τον ξυλοδαρμό της από τον Τζόνι Ντεπ (Video | Photos)

15.04.2019 11:52
Άμπερ Χερντ: Περιγράφει on camera τον ξυλοδαρμό της από τον Τζόνι Ντεπ (Video | Photos) - Media

 

Με δακρυσμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η Άμπερ χερντ περιέγραψε μπροστά στην κάμερα τον βίαιο καυγά που την ώθησε να εγκαταλείψει για πάντα τον Τζόνι Ντεπ.

Τον Αύγουστο του 2016, η Χερντ, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, συναντήθηκε με τη δικηγόρο του συζύγου της, στο πλαίσιο των διαδικασιών για την έκδοση διαζυγίου τους.

Σκοπός εκείνης της συνάντησης ήταν να καταθέσει μπροστά στην κάμερα όλα όσα θυμόταν από το περιστατικό που την οδήγησε στην απόφαση να διαλύσει οριστικά τον γάμο της, απαντώντας σε ερωτήσεις της συνηγόρου του Ντεπ.

Ωστόσο, ο 55χρονος σταρ που μέχρι σήμερα αρνείται οποιαδήποτε εκδήλωση βίας εκ μέρους του, δεν παραβρέθηκε στην εν λόγω συνάντηση.

Το σχετικό βίντεο δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα από την ίδια τη Χέρντ, προκειμένου να παρουσιάσει στην κοινή γνώμη όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της, μετά την αγωγή δυσφήμισης που κατέθεσε ο ίδιος σε βάρος της, ύψους 50 εκατ. δολαρίων.

Η Daily Mail δημοσίευσε ντοκουμέντα αυτής της κακοποίησης, όπως φωτογραφίες από τα ξεριζωμένα μαλλιά της Χερντ, μηνύματά της σε οικεία της πρόσωπα όπου περιέγραφε τη βία που υπέστη, καθώς και φωτογραφίες που απεικονίζουν το σπασμένο κρεβάτι του ζευγαριού μετά τον καυγά τους.

Στο βίντεο που παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα, βλέπουμε την 32χρονη ηθοποιό να περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο όσα ισχυρίζεται ότι της συνέβησαν κατά τη συνάντησή της με τον Τζόνι Ντεπ στο σπίτι τους, στις 21 Μαΐου του 2016, όπου θα συζητούσαν τα προβλήματα της σχέσης τους.

Όπως υποστηρίζει, ο Ντεπ φερόταν παράξενα και επιθετικά, κάτι που την ώθησε να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να είναι παρών ώστε να νιώθει ασφαλής. Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο Ντεπ έχασε τον έλεγχο και της επιτέθηκε, αρπάζοντάς της το κινητό και χτυπώντας τη με αυτό στο πρόσωπο.

«Τον θυμάμαι να βρίζει ουρλιάζοντας τη φίλη μου, λέγοντάς της “χάρισμά σου η Άμπερ”. Μετά πήρε φόρα και πέταξε με όλη του τη δύναμη το κινητό στο πρόσωπό μου. Άρχισα να κλαίω και να του λέω, “Τζόνι, με χτύπησες. Με χτύπησες στο μάτι μου”. Τότε εκείνος με πλησιάζει, με αρπάζει από το κεφάλι, γραπώνει μια τούφα από τα μαλλιά μου και λέει “Για να δούμε πού σε χτύπησα”. Με χαστούκιζε στο πρόσωπο, και κουνούσε πέρα δώθε το κεφάλι μου», περιγράφει η Χέρντ, εμφανώς αναστατωμένη.

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική της περιγραφή, η Χερντ άρχισε να φωνάζει “βοήθεια” με την ελπίδα ότι θα την άκουγε κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας του Ντεπ ή ακόμα και η φίλη της, που μπορεί να παρέμενε στην γραμμή.

Τελικά, η Tillett Wright ήταν εκείνη που κάλεσε την Αμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να καταφθάνουν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:46