search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:22
MENU CLOSE

Σκυλίτσα κολύμπησε 135 μίλια παλεύοντας να μείνει στη ζωή (Video & Photos)

15.04.2019 13:03
Σκυλίτσα κολύμπησε 135 μίλια παλεύοντας να μείνει στη ζωή (Video & Photos) - Media

 

Μπροστά σε μια ασυνήθιστη εικόνα βρέθηκαν εργάτες σε δεξαμενόπλοιο στην Ταϊλάνδη, όταν με τα κιάλια εντόπισαν μια σκυλίτσα να κολυμπάει προσπαθώντας να διασωθεί.

Άγνωστο πως βρέθηκε μόνη και αβοήθητη να προσπαθεί να μείνει στην επιφάνεια, αλλά η κινητοποίηση ήταν άμεση και η επιχείρηση διάσωσης του σκύλου είχε μόλις ξεκινήσει.

 

Οι εργάτες απευθύνθηκαν στον καπετάνιο και αποφάσισαν να μεταφερθούν με το δεξαμενόπλοιο προς τη μεριά του σκύλου, ο οποίος βρισκόταν 135 μίλια μακριά και κολυμπούσε προς αυτούς.

Τελικώς δεν χρειάστηκε να μετακινηθούν ιδιαίτερα αφού η σκυλίτσα αποδείχθηκε δεινή κολυμβήτρια και κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο δεξαμενόπλοιο. Εξαντλημένο και ανακουφισμένο το συμπαθητικό τετράποδο βρήκε τη σανίδα σωτηρίας την ύστατη στιγμή.

«Την εντοπίσαμε να προσπαθεί να κολυμπήσει προς τα εμάς, που βρισκόμασταν 135 μίλια από την ακτή. Ευτυχώς η θάλασσα ήταν ήρεμη και δεν είχε αέρα. Δεν έκλαψε ούτε γάβγισε καθόλου. Σκεφτόμασταν πως θα την βοηθήσουμε και είπαμε να δέσουμε ένα σκοινί γύρω της για να μπορέσουμε να τη σηκώσουμε. Ήταν εξαντλημένη και μετα βίας μπορούσε να περπατήσει. Όταν της δώσαμε νερό και τροφή συνήλθε» τόνισε ο Κον Βίτισακ (ένας από τους εργάτες) που μάλιστα ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο ιδιοκτήτης της.

Αφού επιβιβάστηκε στο δεξαμενόπλοιο και επέστρεψε στην ακτή, η σκυλίτσα μεταφέρθηκε απευθείας σε κτηνίατρο.

Εθελοντές υιοθεσίας ζώων αναζητούνε τον πιθανό ιδιοκτήτη του και προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με το πώς βρέθηκε στο νερό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:22