19/02/2020 01:51:17

«Οπισθοχώρηση» Κουρουμπλή για Αμβρόσιο: Στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή

«Οπισθοχώρηση» Κουρουμπλή για Αμβρόσιο: Στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή - Media

 

Διακριτική οπισθοχώρηση των αρχικών απόψεών του σχετικά με τη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο φαίνεται ότι κάνει ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Κουρουμπλής φέρεται να δήλωσε ότι «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη συνάντηση που προκάλεσε έντονη δυσφορία στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουρουμπλής είχε υπερασπιστεί την απόφασή του για συνάντηση με τον κ. Αμβρόσιο στη λογική ότι στην δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί, γεγονός που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ενόχληση στην κυβέρνηση και στον κόμμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.