search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16
MENU CLOSE

Game of Thrones: Ο «Ελληνικός» Σιδηρένιος Θρόνος βρίσκεται στην… Οίτη (Photos)

15.04.2019 16:58
Game of Thrones: Ο «Ελληνικός» Σιδηρένιος Θρόνος βρίσκεται στην... Οίτη (Photos) - Media

 

Είναι οι μέρες που μιλούν όλοι γι’ αυτή τη σειρά. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ξεκίνησε η προβολή του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones, το ερώτημα ποιος θα στρογγυλοκαθίσει τελικά στο σιδερένιο θρόνο ακούγεται όλο και περισσότερο. Απάντηση έχουν μόνο οι κάτοικοι της Παύλιανης Φθιώτιδας, οι οποίοι ήδη φωτογραφίζονται στον δικό τους Σιδηρούν Θρόνο!

Ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλιανης, συνέλαβε την ιδέα και ακολούθως με δικά του έξοδα ανέλαβε την υλοποίηση της.

Έτσι, μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς και τη χρησιμοποίηση 300 κιλών σίδερου, 250 κιλών σιδερένιων λαμών, 30 κιλών ξύλου, 10 κιλών τσιμέντου και 10 κιλών μπογιάς, ο Σιδερένιος Θρόνος made in Greece, είναι γεγονός.

Για τη μεταφορά του θρόνου στα 1.260 μέτρα υψόμετρο στην Οίτη, επιστρατεύτηκε -σύμφωνα με το pavliani.info- ένα αγωνιστικό off road όχημα 4Χ4 και πολλά χέρια για να σηκώσουν την κατασκευή βάρους 700 κιλών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:16