search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Έγινε γνωστή επειδή έκανε σεξ δημοσίως και τώρα επιτέθηκε σε αστυνομικό και πήγε φυλακή (Video)

16.04.2019 08:32
Έγινε γνωστή επειδή έκανε σεξ δημοσίως και τώρα επιτέθηκε σε αστυνομικό και πήγε φυλακή (Video)  - Media

 

Η Ντανιέλα Χιρστ έγινε γνωστή το 2017. Τότε μαζί με τον σύντροφο της τον Γκρεγκ Σμιθ είχαν μπει σε μια πιτσαρία και ενώ περίμεναν να πάρουν την παραγγελία τους, έκαναν σεξ μέσα στο κατάστημα μπροστά στα μάτια των υπαλλήλων. Η πράξη τους καταγράφηκε από τις κάμερες και λίγες ημέρες αργότερα ανέβηκε στο διαδίκτυο και την είδαν εκατομμύρια κόσμος.

Τότε ο εισαγγελέας του Μπέρμικχαμ είχε παρέμβει αυτεπάγγελτα και είχε καταδικάσει τόσο τη Ντανιέλα όσο και τον εραστή της σε 200 ώρες κοινοφελούς εργασίας, για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Τότε είχε δηλώσει πως το σεξ σε ανοιχτούς χώρους και μπροστά σε κόσμο γίνεται περισσότερο συναρπαστικό: «Είναι κάτι που με εξιτάρει και μαρέσει να το κάνω» είχε πει.

Η Ντανιέλα όμως φαίνεται ότι απασχόλησε πάλι τις αρχές. Αυτή τη φορά επειδή επιτέθηκε σε αστυνομικό. Αν και το δικαστήριο δεν έδωσε λεπτομέρειες της δίκης, οι πληροφορίες λένε ότι η Ντανιέλα έβρισε και χαστούκισε το όργανο, επειδή της είχε κάνει παρατήρηση για κάποιο ασήμαντο λόγο στο δρόμο.

Το μόνο που έγινε γνωστό είναι η απόφαση του δικαστηρίου που καταδίκασε την Ντανιέλα σε ποινή φυλάκισης 16 εβδομάδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43