search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22
MENU CLOSE

Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 35 μέτρων όταν επιχείρησε να βγάλει μια selfie φωτογραφία (Photos)

16.04.2019 09:18
Φοιτήτρια έπεσε σε χαράδρα 35 μέτρων όταν επιχείρησε να βγάλει μια selfie φωτογραφία (Photos) - Media

 

Ο θάνατος της 20χρονης Αντρέα Νόρτον ήταν τραγικός. Έπεσε από γκρεμό σε χαράδρα βάθους 35 μέτρων, όταν στην προσπάθεια της να βγάλει μια καλύτερη σέλφι στο χείλος του γκρεμού, ζαλίστηκε έχασε την ισορροπία της και την κατάπιε το κενό.

Το περιστατικό συνέβη στο Άρκανσας στο δάσος Χοκσμπιλ Κρακ.

Η Άντρεα που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Άιοβα, είχε πάει με συμφοιτητές της μια εκδρομή στο Χοκσμπιλ προκειμένου να μελετήσουν το περιβάλλον.

Τότε ήταν που θέλησε να τραβήξει μια φωτογραφία με αποτέλεσμα να πέσει και μάλιστα από ένα «δημοφιλές» σημείο όπου πολλοί πηγαίνουν για να τραβήξουν σέλφις. Είναι ένας απότομος βράχος από τον οποίο έχουν πέσει αρκετοί άνθρωποι.

Μόλις οι συμφοιτητές της την είδαν να χάνεται και να πέφτει, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά η προσέγγιση του πτώματος δεν ήταν εύκολη υπόθεση και χρειάστηκε να έρθει ειδική ομάδα διάσωσης η οποία απλά ανέβασε τη σορό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22