search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24
MENU CLOSE

H Παναγία των Παρισίων καιγόταν και τα ελληνικά κανάλια έπαιζαν ριάλιτι και σαπουνόπερες

16.04.2019 09:42
H Παναγία των Παρισίων καιγόταν και τα ελληνικά κανάλια έπαιζαν ριάλιτι και σαπουνόπερες - Media

 

Ένα μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού καίγεται. Η ανθρωπότητα παρακολουθεί σοκαρισμένη. Όλα τα μεγάλα δίκτυα του πλανήτη (όχι μόνο τα διεθνή) μεταδίδουν ζωντανή εικόνα από το Παρίσι. Ορισμένα επενδύουν την κάλυψη με συνεντεύξεις ειδικών που εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει η Παναγία των Παρισίων για την ανθρωπότητα.

Και όμως υπήρχε μια θλιβερή εξαίρεση. Τα ελληνικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας δεν θεώρησαν ότι έπρεπε να διακόψουν το πρόγραμμά τους.

Ο ΣΚΑΙ έκανε μία μικρή έκτακτη αναφορά. Το Open έκανε δύο. Άλλες τόσες και η ΕΡΤ. Ωστόσο κανένα κανάλι δεν έκανε έκτακτη εκπομπή ή ροή για το γεγονός που συγκλονίζει τον πλανήτη. Όχι, δηλαδή, μία ειδησεογραφική αναφορά, αλλά εκπομπή με μαρτυρίες, ιστορικά στοιχεία κ.λ.π.

Για του λόγου το αληθές, να τι μετέδιδαν τα ελληνικά δίκτυα στις 23.00 της Δευτέρας, όταν ο πλανήτης είχε στρέψει τα μάτια του στο Παρίσι.

ΕΡΤ 1. Η εκπομπή «Επόμενη Μέρα» με φιλοξενούμενο τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου και θέμα το σκάνδαλο Novartis.

ΕΡΤ 2. Το «Fargo».

ΕΡΤ 3. Ειδήσεις από την Περιφέρεια – και σγκεκριμένα για τον χορευτικό σύλλογο από τη Βέροια.

Alpha. «Το τατουάζ»

Antenna. «Πέτα τη φριτέζα».

Οpen. Ένα σύντομο έκτακτο δελτίο στις 21.00. Και μετά ταινία με τον Ράσελ Κρόου. «Οι επόμενες τρεις μέρες».

ΣΚΑΙ. «Survivor».

Star. «Master Chef»

Η Βουλή, η Μακεδονία TV και η ΕΡΤ Sports, τέλος, έδειχναν το εξειδικευμένο πρόγραμμά τους (συνεδρίαση Βουλής, ξένες σειρές και αθλητικά αντίστοιχα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24