search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:25
MENU CLOSE

Ουγγαρέζος: Ήξεραν όλοι ότι με απατάει εκτός από μένα (Video)

16.04.2019 12:49
Ουγγαρέζος: Ήξεραν όλοι ότι με απατάει εκτός από μένα (Video) - Media

 

Δίχως ίχνος κόμπλεξ εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην τωρινή του σχέση με την Ιλένια Γουίλιαμς ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι στο παρελθόν έμαθε ετεροχρονισμένα ότι η τότε σύντροφός του τον είχε απατήσει.

«Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην κάμερα του Alpha (για την εκπομπή happy day) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην σχέση του αυτή την περίοδο με την Ιλένια Γουίλιαμς: «Ανεξαρτήτως δουλειάς, με την Ιλένια έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Εάν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως: «…προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:25