search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Βόλος: Πέταξε ξύλο στο κεφάλι του «μπατζανάκη» του

16.04.2019 12:50
Βόλος: Πέταξε ξύλο στο κεφάλι του «μπατζανάκη» του - Media

 

Η καλή συμπεριφορά που είχε μετά το επεισόδιο, βοήθησε στην περίπτωση ενός 78χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς είδε την ποινή του να μειώνεται κατά πέντε μήνες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί αρχικά για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε φυλάκιση 15 μηνών, ενώ χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, τον καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την Πρωτοχρονιά του 2013 ο άνδρας που τότε ήταν 72 ετών, είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με τον 63χρονο τότε μπατζανάκη του, με τον οποίο έμεναν στην ίδια οικοδομή, εξαιτίας προσωπικών διαφορών αναφορικά με την συγκατοίκηση τους.

Ο δράστης του πέταξε ένα ξύλο, το οποίο βρήκε στο κεφάλι τον 63χρονο, προξενώντας του κάκωση, και θλαστικό τραύμα, με το θύμα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο του Βόλου για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά ζάλη.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά το επεισόδιο, ενώ ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο με πληρεξούσιο συνήγορο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55