search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:23
MENU CLOSE

Μείωση του ειδικού φόρου για τα περιφερειακά κανάλια

16.04.2019 13:31
Μείωση του ειδικού φόρου για τα περιφερειακά κανάλια - Media

 

Εντός των επόμενων ημερών αναμένουν τα περιφερειακά κανάλια την κατάθεση τροπολογίας σε νομοσχέδιο στη Βουλή με την οποία θα θεσπίζεται και για την περιφέρεια η μείωση του ειδικού φόρου τηλεόρασης.

Σύμφωνα με τις typologies.gr, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, που έχουν θέσει εδώ και έναν χρόνο το θέμα στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης, τους ειπώθηκε ότι θα διευθετηθεί το επόμενο διάστημα.

Οι ιδιοκτήτες των περιφερειακών καναλιών περιμένουν τη ρύθμιση με τροπολογία, σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν σε αγωνιστική διεκδίκηση εν μέσω προεκλογικής περιόδου! Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συζητηθεί και το ενδεχόμενο προσφυγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η πρώτη ωστόσο διαμαρτυρία των περιφερειακών καναλιών θα δοθεί μέσω των καναλιών στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:22