25/01/2020 16:51:00

Το μυστήριο της γυναίκας με τη διαβολική μάσκα: Ρίχνει οξύ σε αυτοκίνητα και βάζει πορνό σε γραμματοκιβώτια (Photos)

Το μυστήριο της γυναίκας με τη διαβολική μάσκα: Ρίχνει οξύ σε αυτοκίνητα και βάζει πορνό σε γραμματοκιβώτια (Photos) - Media

 

Η αστυνομία αναζητά απεγνωσμένα μια γυναίκα που φοράει μάσκα «διάβολου» και ρίχνει οξύ πάνω σε αυτοκίνητα στο μικρό χωριό St Briavels της Μ. Βρετανίας.

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι έξι οχήματα έχουν γίνει στόχους τους τελευταίους 18 μήνες.

Κάτοικος της περιοχής βιντεοσκόπησε με κάμερα ασφαλείας μια μεσήλικη γυναίκα που φορούσε μάσκα διάβολου και μαύρη σγουρή περούκα, η οποία έριχνε οξύ στο αυτοκίνητό της.

Η μάσκα και η περούκα βρέθηκαν αργότερα και οι ντόπιοι προσφέρουν ανταμοιβή ύψους 2.300 ευρώ σε όποιον την εντοπίσει.

Μάλιστα, η γυναίκα φέρεται να βάζει πορνογραφικό υλικό σε γραμματοκιβώτια.

Οι κάτοικοι φοβούνται ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από ένας δράστες.

Το κόστος από τις ζημιές που προκλήθηκαν σε έξι αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά υψηλό. Ένα εκ των θυμάτων που επίσης βιντεοσκόπησε μέσω κάμερας ασφαλείας τους δράστες είπε ότι ήταν τουλάχιστον δύο άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση στο όχημά του, όπως φάνηκε στο βίντεο.

Ακόμη, οι κάτοικοι φοβούνται ότι αν κάποιος από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που δέχονται επίθεση εμφανιστεί μπροστά στους δράστες, τότε αυτοί μπορεί να ρίξουν και σε εκείνον οξύ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.