search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Κύπρο: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας, αγωνία για το 6χρονο παιδί της

16.04.2019 15:19
Κύπρος: «Παγώνουν» για έναν χρόνο και οι γεωτρήσεις ΕΝΙ-TOTAL - Media
 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού πτώματος γυναίκας σε φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά και τη σύλληψη του 33χρονου Ρουμάνου, η Αστυνομία αναζητεί και την 6χρονη κόρη του θύματος, η οποία είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα την ίδια περίοδο που είχε δηλωθεί και η μητέρα της.
 
Πρόκειται για την MARRY ROSE TIBURCIO, 38 ετών από τις Φιλιππίνες, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 5 Μαΐου 2018, είχε εξαφανιστεί μαζί με την κόρη της. Η Αστυνομία πήγε ξανά στο μεταλλείο Μιτσερού, όπου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική διεξάγουν νέες έρευνες στην περιοχή.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τα σκουλαρίκια που φορούσε, ενώ είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο το 2018. Εναντίον του 33χρονου διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και αύριο θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
 
Υπενθυμίζεται ότι σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος γυναίκας, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε προχθές σε φρεάτιο του παλαιού μεταλλείου στο χωριό Μιτσερό. Ανακριτές της Αστυνομίας και ιατροδικαστές είναι πεπεισμένοι από τα ευρήματά τους ότι αντιμετωπίζουν υπόθεση φόνου γυναίκας, ασιατικής καταγωγής, νεαρής σχετικά ηλικίας.
 
Οι χθεσινές έρευνες αλλά και η νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό αλλά και το γεγονός ότι αυτή βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, παραπέμπουν σε δολοφονία με τους δράστες να ξεφορτώνονται το πτώμα στο πηγάδι. Όταν το πτώμα φούσκωσε λόγω των συνεχών βροχών, βγήκε στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Κυριακής να εντοπιστεί από Γερμανούς τουρίστες.
 
Πληροφορίεςαναφέρουν ότι οι δράστες σκότωσαν αλλού την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια ξεφορτώθηκαν το πτώμα της στο φρεάτιο. Δεν αποκλείεται να διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή, αφού γνώριζαν καλά το περιβάλλον του μεταλλείου και το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε πηγάδι βάθους περίπου 20 μέτρων. Όπως διαπιστώθηκε, μετά την ανάσυρση της σορού, η οποία ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και σαπωνοποίηση (επειδή βρισκόταν στο νερό) τα χέρια και τα πόδια της γυναίκας ήταν δεμένα με πλαστικό λεπτό σχοινί (σπάγκο) γεγονός που παραπέμπει σε εγκληματική πράξη. Ήταν, επίσης, τυλιγμένη με σεντόνι, γεγονός που σημαίνει ότι την σκότωσαν, την τύλιξαν και μετά την έριξαν στο πηγάδι.
 
Πηγή: philenews
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42