search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17
MENU CLOSE

Στα χνάρια της Μόνικα Μπελούτσι – Η σύντροφος του Βενσάν Κασέλ φωτογραφίζεται ολόγυμνη και ετοιμόγεννη (Photos)

16.04.2019 15:51
Στα χνάρια της Μόνικα Μπελούτσι - Η σύντροφος του Βενσάν Κασέλ φωτογραφίζεται ολόγυμνη και ετοιμόγεννη (Photos) - Media

 

Στα 21 της χρόνια, η Τίνα Κουνάκεϊ είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βενσάν Κασέλ και ποζάρει υπερήφανη γι’ αυτό, σε εξώφυλλο περιοδικού. Ακριβώς, όπως είχε κάνει 9 χρόνια πριν, η πρώην του καλού της, Μόνικα Μπελούτσι.

Βέβαια, όταν φωτογραφιζόταν η διάσημη ηθοποιός είχε επικρατήσει χαμός στο διαδίκτυο καθώς επρόκειτο για ένα από τα μεγαλύτερα sex symbol της εποχής. Φαίνεται ότι από αυτή τη φωτογράφιση εμπνεύστηκε και η νυν σύντροφος του Γάλλου ηθοποιού που πόζαρε γυμνή, με τα χέρια της να καλύπτουν απλά το στήθος της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUT Thank you to the best team of all time @victor3s @harold_james @chromium_mist @_matthieuderrien @pierrehumbertc @photoofficiel @mosconipauline @dswkane

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tina kunakey (@tinakunakey) στις

Το νεαρό μοντέλο από τη Σικελία μπήκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στα «παπούτσια» της Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία ο Βενσάλ Κασέλ χώρισε το 2013, ύστερα από 14 χρόνια συζυγικής ζωής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17