search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:00
MENU CLOSE

Οργισμένος ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones»: «Να πάνε να γ…»

16.04.2019 16:41
27/5/2016 - Media

 

Έχασε τον έλεγχο ο Κιτ Χάρινγκτον, ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» (υποδύεται τον Jon Snow, έναν από τους διεκδικητές του Σιδηρού Θρόνου), μιλώντας στο Esquire για τον τελευταίο κύκλο της σειράς που άρχισε την περασμένη Κυριακή και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Σχολιάζοντας τις αρνητικές κριτικές που δέχεται η σειρά, ο Χάρινγκτον είπε ότι όσοι τις κάνουν «μπορούν να πάνε να γ…», προσθέτοντας ότι «ξέρω πόση δουλειά έγινε, ξέρω πόσοι άνθρωποι έδωσαν τα πάντα για τη σειρά, ξέρω πόσο πιέστηκαν και πόσες άγρυπνες νύχτες πέρασαν δουλεύοντας. […] Τώρα, αν κάποιοι είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, δεν δίνω διάρα, γιατί όλοι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν».

Ήδη το πρώτο επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς έχει παιχτεί και οι κριτικές δεν ήταν ενθουσιώδεις, αν και όλοι παραδέχονται ότι η προσμονή που η σειρά δημιούργησε είναι αδύνατον να ικανοποιηθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15