18/09/2020 20:33:18
17.4.2019 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2068 στις 11-4-2019

Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο

Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο - Media

 

Από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας»

Η δημοτική παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας», στο πλαίσιο της ενεργού συμμετοχής της στην ενημέρωση, αλλά κυρίως στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τήνος, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες και τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς με σκοπό να ενημερωθεί και να ενημερώσει για το καίριο θέμα των ανεμογεννητριών, αλλά και να συζητήσει ενδεχόμενες λύσεις.

Για τον λόγο αυτόν έγινε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη παρουσία του γ.γ. του υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μιχάλη Βερροιόπουλου και συνεργατών της αντιπροεδρίας, όπου παραδόθηκαν όλες οι έως τώρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου σχετικά με το θέμα καθώς και υπόμνημα με τη θέση και τις προτάσεις της παράταξης. Τα στοιχεία και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη συνάντηση θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

Εκτός του θέματος των ανεμογεννητριών, ο Δραγασάκης ζήτησε από την παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας» να τον ενημερώσει για το σύνολο των θεμάτων υποδομής της Τήνου και έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.

Εν συνεχεία αντιπροσωπεία της παράταξης συναντήθηκε με τον τομεάρχη Ενέργειας της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, ο οποίος ενημερώθηκε για το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και εξέφρασε την εκτίμησή του σχετικά με την εξέλιξη του θέματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.