search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:34
MENU CLOSE

Ενημέρωση για τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2068
11-4-2019
17.04.2019 03:00
tinos.jpg

 

Από τη δημοτική παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας»

Η δημοτική παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας», στο πλαίσιο της ενεργού συμμετοχής της στην ενημέρωση, αλλά κυρίως στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Τήνος, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες και τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς με σκοπό να ενημερωθεί και να ενημερώσει για το καίριο θέμα των ανεμογεννητριών, αλλά και να συζητήσει ενδεχόμενες λύσεις.

Για τον λόγο αυτόν έγινε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη παρουσία του γ.γ. του υπουργείου Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μιχάλη Βερροιόπουλου και συνεργατών της αντιπροεδρίας, όπου παραδόθηκαν όλες οι έως τώρα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τήνου σχετικά με το θέμα καθώς και υπόμνημα με τη θέση και τις προτάσεις της παράταξης. Τα στοιχεία και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τη συνάντηση θα γνωστοποιηθούν σύντομα.

Εκτός του θέματος των ανεμογεννητριών, ο Δραγασάκης ζήτησε από την παράταξη «Ενωμένοι για το νησί μας» να τον ενημερώσει για το σύνολο των θεμάτων υποδομής της Τήνου και έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυσή τους.

Εν συνεχεία αντιπροσωπεία της παράταξης συναντήθηκε με τον τομεάρχη Ενέργειας της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα, ο οποίος ενημερώθηκε για το θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών και εξέφρασε την εκτίμησή του σχετικά με την εξέλιξη του θέματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48