search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:27
MENU CLOSE

Πηλαδάκης: Σου έσωσα τη ζωή στη Μύκονο – Κούγιας: Μου πήρες εκβιαστικά 1,75 εκατ. ευρώ

16.04.2019 19:26
Κούγιας: Εξευτελιστικό συνονθύλευμα η Εθνική Ελλάδας - Media

 

Νέα βέλη εναντίον του Κώστα Πηλαδάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας. Με γραπτή δήλωσή του απάντησε σε λεγόμενα του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, σημειώνοντας ότι προσπαθεί να τον καταστρέψει.

Με αφορμή συνέντευξη του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο νυν πρόεδρος της ομάδας θέλησε ν’ απαντήσει στον ισχυρισμό ότι κάποτε του έσωσε τη ζωή.

Επιβεβαίωσε λοιπόν ότι αυτό συνέβη, ωστόσο τόνισε ότι κατά την παρουσία του στην ομάδα προσπαθεί να τον καταστρέψει και ότι του έχει πάρει εκβιαστικά 1,75 εκατ. ευρώ μέσω των ενοικίων για το «AEL FC ARENA».

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια

«Με ενημέρωσαν για τη δήλωση του Πηλαδάκη και πολύ δωρικά θα πω το εξής:

Και βέβαια μου έσωσες τη ζωή μου, όταν με βρήκες από την αφυδάτωση λιπόθυμο, πηγαίνοντας με στο νοσοκομείο, αλλά στο ορκίζομαι ότι δεν περίμενα από εκείνη την ημέρα και μετά την ευγνωμοσύνη μου να τη ζυγίζεις με 1.750.000 ευρώ, που εκβιαστικά μου πήρες μέχρι τώρα, για ένα γήπεδο για το οποίο δεν έχεις χαλάσει ούτε ένα ευρώ και που η αγάπη μου για τους οπαδούς μας με έχει αναγκάσει να υποκύψω στους εκβιασμούς σου.

Έφτασες στο σημείο να έχεις αφήσει τις οικογένειες της Λάρισας και τα μικρά παιδιά χωρίς νερό, γιατί ζήτησες 70.000 ευρώ για τις καφετέριες, για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και για τις οποίες σου προσέφερα, ενώ είχαμε εισπράξεις 12.000 ευρώ, 20.000 ευρώ το χρόνο.

Και βέβαια είμαι ευγνώμων γι αυτό που έκανες για μένα, κάτι που θα το έκανε κάθε άνθρωπος, αλλά σήμερα εγώ δεν σε έβρισα, εσύ προσπάθησες να με υποτιμήσεις με τη δήλωση σου για να προστατεύσεις τους αγνώμονες προς τον κόσμο Δώνη, Νταμπίζα και Κωνστάντο που προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν.

Εσύ με τις ενέργειες σου και με αυτούς που συνεργάζεσαι στη Λάρισα προσπαθείς να με καταστρέψεις μέσω του ενοικίου των 400.000 ευρώ του AEL FC ARENA το χρόνο και να καταστραφεί και η ΑΕΛ μου, αφού με τα χρήματα που παίρνεις θα μπορούσα να κάνω 2 μεταγραφές των 200.000€ το χρόνο. Καληνύχτα».

Πηλαδάκης σε Κούγια: «Εγώ σου έσωσα τη ζωή στη Μύκονο και εσύ με βρίζεις»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης, αναφερόμενος στη συνέντευξη Κούγια στο “Αθλητικό Metropolis”, δήλωσε:

Όσα είπε ο Κώστας Πηλαδάκης για τον Αλέξη Κούγια:

«Κύριε Κούγια στη Μύκονο δεν πηγαίνω συχνά, αλλά σε μια απο τις επισκέψεις μου σας έσωσα τη ζωή ώστε να μπορείτε σήμερα να με βρίζετε ψευδώς τόσο συχνά!

Επίσης δεν πετύχατε πάλι ούτε ένα νούμερο και είναι -αν μην τι άλλο- ανήθικο να κατηγορείτε έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται εν ζωή και δεν μπορεί να σας απαντήσει.

Σχετικά με το ενοίκιο του γηπέδου είναι 300.000 ευρώ μετά από νέα μείωση που έγινε με δική μου πρωτοβουλία και καλό είναι για λόγους τάξης να αναφέρουμε τα πραγματικά νούμερα και όχι φανταστικά . Εχω το ελάττωμα να μην αλλάζω απόψεις και συμπεριφορές από τη μια μέρα στην άλλη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30