search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:25
MENU CLOSE

Συγκλονιστικός ο Άγιαξ, ταπείνωσε τη Γιουβέντους στο Τορίνο – Άνετη πρόκριση και της Μπάρτσα με όργια Μέσι

16.04.2019 20:59
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα η ομάδα του Άγιαξ   - Media

Υποκλίθηκε στον Άγιαξ και η Γιουβέντους! Ο Χαγκ κέρδισε κατά κράτος τον Αλέγκρι και τα μωρά των Ολλανδών έκαναν πάρτι στο Τορίνο και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά με φοβερή ανατροπή 2-1. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης με κεφαλιά στο 28ο λεπτό, όμως λίγο αργότερα ο Ντε Μπεκ έβαλε φρένο στα όνειρα των μπιανκονέρι απαντώντας σε 1-1 (34’). Στο δεύτερο ημίχρονο, το πλάνο του Χαγκ πήγε… ρολόι και ο Άγιαξ άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Το «χρυσό» γκολ των Ολλανδών ήρθε από τον Ντε Λιχτ στο 67’ και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν βρει κι άλλο τέρμα μέχρι το φινάλε.

Άνετη πρόκριση στους «4» του τσάμπιονς λιγκ πήρε και η Μπαρτσελόνα που νίκησε με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με δυο γκολ του Μέσι κι ένα του Κουτίνιο έφτασε σε μια εύκολη νίκη – εισιτήριο, έχοντας κερδίσει και στο πρώτο ματς με 1-0. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30