search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:53
MENU CLOSE

Τα play offs Ευρωλίγκα 2019 – Αποκλειστικά στα κανάλια Novasports από τη WIND VISION

17.04.2019 10:38
WIND VISION: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Ολυμπιακός συναντιούνται στην Euroleague - Media

 

 Αναμφισβήτητα το Πάσχα χτυπάει δυνατά τις καρδιές στη χώρα μας, αλλά η Ευρωλίγκα, η κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη, δίνει πράσινο φως για μεγάλα χτυποκάρδια στις οθόνες μας!

Ο μήνας αναμένεται ιδιαίτερα αθλητικός χάρη στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στα play offs της διοργάνωσης και αναμένεται να αντιμετωπίσει της πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης, προσδοκώντας πρόκριση και γιατί όχι τίτλο, μετά από 8 χρόνια.  Μην χάσετε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports από τη WIND VISION:

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 22.15 στο Novasports2HD, Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός  συναντιούνται στην πρωτεύουσα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ανοίγοντας τους πρώτους αγώνες. Συνέχεια στο ντέρμπι θα δοθεί ξανά στη Μαδρίτη την Παρασκευή 19/04 στις 22.15 και την Μ. Τρίτη 23 Απριλίου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στην Αθήνα την Ρεάλ Μαδρίτης στις 21.00 με απευθείας μετάδοση από το Novasports1HD.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια, Φενερμπαχτσέ – Ζάλγκιρις και Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα αναμένονται εξίσου δυνατά και καθοριστικά για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας 2019.

Οι συνδρομητές της WIND VISION μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους Novasports κανάλια από τον αποκωδικοποιητή στην τηλεόραση ή από μία ακόμη φορητή συσκευή (smartphone/tablet) της επιλογής τους, επωφελούμενοι ταυτόχρονα όλων των υπόλοιπων υπηρεσιών που προσφέρει ο αποκωδικοποιητής .

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα δυνατότητα της εφαρμογής WIND VISION σχετικά με τα κανάλια Novasports, το νέο τρόπο να βλέπεις τηλεόραση αλλά και τη μοναδική προσφορά του Full Pack στα 19,90€ και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης μέχρι το τέλος Απριλίου, θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο www.wind.gr.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15