search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους

17.04.2019 10:48
Μαξίμου για Μητσοτάκη: Δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους - Media

Επίθεση εξαπολύει το Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις αντιδράσεις από καλλιτέχνες που, ως εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, μετείχαν στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αντικείμενο τη διαχείριση των πνευματικών δικαιωμάτων και όπως κατήγγειλαν η εικόνα τους χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία τους σε γαλάζιο προεκλογικό σποτ.

Όπως σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές “ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να πείσει πως είναι λαοφιλής, δεν ντράπηκε να εκμεταλλευτεί καλλιτέχνες εν αγνοία τους για ένα προεκλογικό σποτ”.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων σημειώνουν:”Το χειρότερο όμως, είναι ότι την ώρα που η κυβέρνηση έχει δώσει μάχη για τη διαλεύκανση του διαχρονικού σκανδάλου της ΑΕΠΙ, το οποίο οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ άφησαν να γιγαντωθεί, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει για άλλη μία φορά την ταύτισή του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ζητώντας οι επιχειρηματίες αντί να τηρήσουν το θεσμικό πλαίσιο για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, να καταβάλλουν απλά «ένα συμβολικό ποσό για το ελληνικό τραγούδι»”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50