search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:57
MENU CLOSE

My COSMOTE App: «Λύνει» τα χέρια των συνδρομητών το ανανεωμένο app

23.04.2019 12:00
image003

 

Νέο επίπεδο άνεσης στην διαχείριση της καθημερινότητας προσφέρει η ανανεωμένη εφαρμογή My COSMOTE App. 

Με έμφαση στην απλοποίηση των διαδικασιών και την εξοικονόμηση χρόνου, η νέα εφαρμογή με το καινούριο digital περιβάλλον, μετατρέπει το smartphone σας σε εργαλείο το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες που μέχρι τώρα σας ανάγκαζαν να πάτε σε κάποιο κατάστημα ή να τηλεφωνήσετε στην εξυπηρέτηση πελατών.

Μεταξύ άλλων, η νέα εφαρμογή επιτρέψει στους πελάτες να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεών τους, να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας στα καρτοκινητά, να αγοράζουν πακέτα ΜΒ, ομιλίας και SMS, να αλλάζουν πρόγραμμα, να ενεργοποιούν υπηρεσίες και να πληρώνουν λογαριασμούς, για όλα τα σταθερά & κινητά της οικογένειας.

Στην σύγχρονη εποχή με τις πιεστικές ανάγκες και την σύντμηση του χρόνου, η εφαρμογή My COSMOTE App, «λύνει» τα χέρια όσων έχουν να διαχειριστούν υποχρεώσεις επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές, όπως είναι η φροντίδα των παιδιών και η παρακολούθηση του χρόνου που περνούν online.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι πελάτες μπορούν μέσω του app να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το WiFi του σπιτιού τους (όπου κι αν βρίσκονται), καθώς και να αλλάζουν τον κωδικό και το όνομα, για μεγαλύτερη ευελιξία.

Η Cosmote, σε μία προσπάθεια να ενθαρρύνει τους συνδρομητές της να «πάρουν στα χέρια τους» την καθημερινότητά τους και τις ανάγκες τους, προσφέρει σε όσους χρήστες κατεβάζουν για πρώτη φορά την εφαρμογή δώρο 1GB δεδομένα καθώς και άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της, χωρίς κωδικούς.

Για να διασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ευκολία του χρήστη, η εφαρμογή κατεβαίνει δωρεάν στα κινητά ή τα tablet.

H Cosmote, με γνώμονα πάντα την βελτίωση των υπηρεσιών της και της καθημερινότητας των συνδρομητών της προσφέρει στον καθένα μέσω του My COSMOTE App έλεγχο των σταθερών και κινητών, απλά γρήγορα και από παντού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:54