31/05/2020 05:03:55

Και ο Χρ. Νικολόπουλος «άδειασε» τον Κ. Μητσοτάκη: Δε θέλαμε να χρησιμοποιηθεί η συνάντηση για εκλογικούς λόγους

Και ο Χρ. Νικολόπουλος «άδειασε» τον Κ. Μητσοτάκη: Δε θέλαμε να χρησιμοποιηθεί η συνάντηση για εκλογικούς λόγους - Media

 

Τη φωνή του σε όσους καλλιτέχνες διαμαρτυρήθηκαν για το βίντεο της ΝΔ από τη συνάντηση μουσικών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσέθεσε ο αγαπημένος συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Μιλώντας στον ρ/σ news247, ο συνθέτης πολλών και αγαπημένων επιτυχιών ανέφερε ενοχλημένος ότι «εμείς ζητήσαμε να δούμε τον κ. Μητσοτάκη, δεν μας κάλεσε αυτός. Με τον ίδιο τρόπο, συναντηθήκαμε και με τα υπόλοιπα κόμματα. Δε θέλαμε να χρησιμοποιηθεί η συνάντηση για εκλογικούς και πολιτικούς λόγους και δυστυχώς αυτό έγινε με το δελτίο τύπου που έβγαλε η ΝΔ».

Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος αναφερόμενος στην διευκρινιστική επιστολή που ο κ. Μητσοτάκης έστειλε στο σωματείο ΑΣΜΑ, σημείωσε ότι «μας καλύπτει η αλλαγή που έγινε», προσθέτοντας πως ό,τι θετικό έγινε, έγινε από την παρούσα κυβέρνηση, μετά από αίτημα των δημιουργών ενώ αναφέρθηκε στην έρευνα που έγινε επί υπουργίας Νίκου Ξυδάκη για την κακοδιαχείριση στην ΑΕΠΙ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.