18/01/2020 21:47:18

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε σύγχυση

 Βενιζέλος: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε σύγχυση - Media

 

Στην υπόθεση Novartis και στα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα, αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ., Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Στην υπόθεση Novartis το θύμα είναι η Δικαιοσύνη, προφανώς βρίσκεται σε κάποια σύγχυση ο κ. Τσίπρας, γιατί δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο πρώτος για τον οποίον ετέθη στο αρχείο η υπόθεση αυτή, είμαι εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι ψεύδεται καθώς και ότι ενεργεί ως εισαγγελέας έχοντας ενοχληθεί από την αρχειοθέτηση της δικογραφίας και τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ψεύδεται ως προς το θέμα του άρθρου 86 του συντάγματος σημειώνοντας πως έχει θεσπιστεί από το 1864. Αυτό που άλλαξα είναι ο εφαρμοστικός νόμος τον οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τον έχουν ψηφίσει όλα τα κόμματα συμπεριλαμβανομένου και του πρώην Συνασπισμού.

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι όταν φθάνουν οι υποθέσεις αμελητί στη Βουλή δεν σημαίνει ότι αυτομάτως διώκοντας τα πρόσωπα. Οι δικογραφίες για την υπόθεση Novartis πήγαν στη Βουλή σημείωσε και τι έπραξε ο Αλέξης Τσίπρας; «Είχε το θάρρος να πει πως κακώς αναφέρονται; Όχι» συνέχισε για να προσθέσει «τις συσκεύασε και επένδυσε πολιτικά στη σκευωρία»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.