search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:13
MENU CLOSE

Το Game of Thrones αποκαλύπτει την τύχη του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Εντ Σίραν

18.04.2019 06:05
Το Game of Thrones αποκαλύπτει την τύχη του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Εντ Σίραν - Media

 

Ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, Εντ Σίραν έκανε μια αξιομνημόνευτη σύντομη εμφάνιση στον έβδομο κύκλο του «Game of Thrones». Τώρα το τηλεοπτικό δίκτυο HBO αποκάλυψε τελικά τι συνέβη στον χαρακτήρα του. Στην πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, ο Τζερόμ Φλιν, ο οποίος υποδύεται τον Μπρον, αποκάλυψε ότι ο «Έντι» έπεσε θύμα φωτιάς δράκου.

Οι τηλεθεατές στον έβδομο κύκλο γνώρισαν τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Εντ Σίραν όταν η Μέισι Ουίλιαμς (Άρια Σταρκ) συναντήθηκε με μια ομάδα στρατιωτών των Λάνιστερ στον δρόμο της προς το King’s Landing για να σκοτώσει τη Σέρσεϊ.

Ο Σίραν ήταν ένας από εκείνους τους στρατιώτες και τραγούδησε γύρω από φωτιά το «Hands of Gold». Ο Σίραν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις για την εμφάνισή του σε τέτοιο βαθμό, που αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό του στο Twitter. Στο Instagram έγραψε: «Έπρεπε να αποσυρθώ εντελώς, δεν έκανε καθόλου καλό στην ψυχική υγεία κανενός. Θα είμαι περισσότερο παρών εδώ…. Σας αγαπώ όλους…».

Η απάντηση στο ερώτημα τι συνέβη στον χαρακτήρα που υποδύθηκε στο GoT, ήρθε στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου, αναφέρει το Page Six. Σε μία σκηνή φαίνεται ο Μπρον να είναι με τρεις γυναίκες και να προκύπτει ως θέμα συζήτησης η μάχη της περασμένης σεζόν μεταξύ του στρατού των Λάνιστερ και των δυνάμεων των Ταργκάρυεν. Στη μάχη συμμετείχαν ισχυροί δράκοι, ένας από τους οποίους προφανώς επιτέθηκε στον Έντι με τις φλόγες του. Μία από τις γυναίκες είπε: «Αυτό το αγόρι ο Έντι επέστρεψε με το πρόσωπό του καμένο. Δεν έχει τώρα βλεφαρίδες.

Λοιπόν, τώρα πλέον αποκαλύφθηκε τι συνέβη στον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Έντ Σίραν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12