search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:07
MENU CLOSE

Κόντρα Χατζηδάκη με δημοσιογράφο της ΕΡΤ on air (Video) 

18.04.2019 09:49
Κόντρα Χατζηδάκη με δημοσιογράφο της ΕΡΤ on air (Video)  - Media

Ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Άλλη Διάσταση» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λαμπρίδη.

Σε ερώτησή της η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε «ατόπημα» του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με κάποιους καλλιτέχνες με τους οποίους είχε συνάντηση προχθές, γεγονός που έκανε έξαλλο τον κ. Χατζηδάκη, ο οποίος δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο αυτό.

Στο twitter έγραψε :

«Μερικοί στην #ΕΡΤ είναι αμετανόητοι! Δεν ξέρουν να κρατούν στοιχειωδώς τη θέση τους απέναντι στη @neademokratia.»

Την δική της απάντηση έδωσε μέσω facebook η δημοσιογράφος

Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω στις απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης (το λέω κομψά)

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντιλαμβάνεται τον ρόλο του δημοσιογράφου στη δημόσια τηλεόραση προφανώς ως έναν ρόλο – γλάστρα που θα δίνει απλώς πάσα σε κάθε πολιτικό για να αναπτύξει την επιχειρηματολογία του χωρίς να απευθύνει τις δύσκολες ερωτήσεις εκ μέρους της κοινωνίας. Διαμαρτυρήθηκε στον αέρα κι έπειτα με εγκάλεσε στο twitter επειδή χρησιμοποίησα τη λέξη «ατόπημα» για το βίντεο του Κ. Μητσοτάκη με τους δημιουργούς το οποίο δημοσιεύθηκε χωρίς την έγκρισή τους με δηλώσεις του που ενόχλησαν. Επικαλέστηκα τις δηλώσεις των ίδιων των δημιουργών και η λέξη ατόπημα ήταν ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει καθώς οι ίδιοι μίλησαν για εκμετάλλευση από την πλευρά του αρχηγού της ΝΔ (Ο τίτλος ήταν «Όχι στην προεκλογική εκμετάλλευση των δημιουργών»). Ανάμεσά τους και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και σπουδαίος συνθέτης κος Ξαρχάκος που κάλεσε τον Κ. Μητσοτάκη να κατεβάσει το βίντεο λέγοντάς που πως οι δημιουργοί δεν είναι επαίτες.

Οι δημοσιογράφοι της Άλλης Διάστασης μεταφέρουμε τα ερωτήματα που καίνε την κοινωνία σε όλους τους εκπροσώπους. Το ίδιο κάνουμε στις συνεντεύξεις μας με όλα τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους των κομμάτων. 
Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου πιστή στις αρχές της δημοσιογραφίας χωρίς να ενδίδω στις απόπειρες άσκησης ψυχολογικής πίεσης (το λέω κομψά).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:06