search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:38
MENU CLOSE

Θέλουν να μετονομάσουν στάδιο στην Πέλλα επειδή έχει το όνομα Ολυμπιονίκη που «κατεβαίνει» με τον ΣΥΡΙΖΑ!

18.04.2019 10:48
Θέλουν να μετονομάσουν στάδιο στην Πέλλα επειδή έχει το όνομα Ολυμπιονίκη που «κατεβαίνει» με τον ΣΥΡΙΖΑ! - Media

 

Σε βαθμό παροξυσμού φτάνουν ενίοτε οι αντιδράσεις πολιτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη βόρεια Ελλάδα. Στο στόχαστρο τώρα βρέθηκε ένα δημοτικό στάδιο στην περιοχή της Πέλλας, που φέρει το όνομα Ολυμπιονίκη ο οποίος «κατεβαίνει» στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, το όνομα του οποίου φέρει το δημοτικό στάδιο της Σκύδρας. Πολίτες της περιοχής προχωρούν σε συλλογή υπογραφών, ζητώντας τη μετονομασία του σταδίου, ισχυριζόμενοι ότι «δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία της Σκύδρας πληροφορήθηκε πως ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης πολιτικοποιήθηκε, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με τα ιδεώδη του αθλητισμού και του πολιτισμού, μιας και δεν δύναται ένας Ολυμπιονίκης πρότυπο της νεολαίας, να πολιτικοποιηθεί και να υποστηρίζει δημόσια την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών που χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους βόρειους γείτονες μας, γεγονός που έρχεται όχι μόνο σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αλλά και με το ψήφισμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων που υιοθέτησε πρώτο σε όλη την Ελλαδα το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας μη αποδεχόμενο την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία!

Για τους λόγους αυτούς κι επειδή δεν επιθυμούμε στους χώρους όπου αθλούνται τα παιδιά μας να υπάρχουν πρότυπα ανθρώπων που από Ολυμπιονίκες μεταμορφώθηκαν σε πολιτικούς…

Καλούμε όλους τους δημότες της Σκύδρας αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 και ώρα 2:30 το μεσημέρι έξω από το δημοτικό στάδιο Σκύδρας για συλλογή υπογραφών με αίτημα προς το Δημοτικό συμβούλιο Σκύδρας την κατάργηση της ονομασίας Αλέξανδρος Νικολαΐδης από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (κλειστό γυμναστήριο) Σκύδρας και υπέρ της αλλαγής αυτού.

ΥΓ.: Ευχή όλων μας είναι η απόσυρση της υποψηφιότητας του και η μη ενασχόληση του με την πολιτική γενικότερα. Ώστε να σταματήσει η συλλογή των υπογραφών.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30