search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:09
MENU CLOSE

Σάλος με διαφήμιση μεσιτικής εταιρείας: Ερωτικές σκηνές με ζευγάρι χορευτών (Video)

18.04.2019 13:44
Σάλος με διαφήμιση μεσιτικής εταιρείας: Ερωτικές σκηνές με ζευγάρι χορευτών (Video) - Media

 

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσει μια έπαυλη εφηύρε μια μεσιτική εταιρεία στην Αυστραλία, η οποία τοποθέτησε δύο χορευτές να υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι που περνάει την καθημερινότητά του στο ακίνητο σε διαφημιστικό βίντεο.

Η εταιρεία LJ Hooker Bankstown βιντεοσκόπησε τους χορευτές να χαλαρώνουν στο σπίτι, να πηδάνε πάνω στους πάγκους της κουζίνας και να ξεγυμνώνονται για μια βουτιά στην πισίνα της έπαυλης.

Κι ενώ το βίντεο περιηγείται στους χώρους του ακινήτου, κανένας δεν δίνει σημασία στο σπίτι. Τα μάτια είναι στραμμένα στο ζευγάρι με πολλούς θεατές του βίντεο να υποστηρίζουν ότι είναι έτοιμοι να σκίσουν τα ρούχα ο ένας του άλλου.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μεσιτική εταιρεία αποφάσισε να αφαιρέσει το βίντεο από την ιστοσελίδα της και από τις σελίδες της στα social media. Ακόμη, δημοσίευσαν μια δημόσια συγγνώμη για το κλιπ, λέγοντας ότι χάθηκε το νόημα.

Είπαν: «Καταλαβαίνουμε ότι το πρόσφατο βίντεό μας που κυκλοφόρησε στα social media προωθώντας μία από τις καταχωρίσεις μας μπορεί να έχει βγει εκτός κόνσεπτ για μερικούς και για αυτό ζητούμε συγγνώμη. Αφαιρέσαμε το βίντεο από τα ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια των κοινωνικών δικτύων μας».

Παρά το γεγονός ότι το κλιπ έχει αποσυρθεί, αρκετά αντίγραφά του έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Και αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η ωραία έκδοση του βίντεο, καθώς η εταιρία είχε γυρίσει στην πραγματικότητα μια πιο προκλητική διαφήμιση, στην οποία το ζευγάρι ήταν «λίγο πιο κοντά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02