search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:31
MENU CLOSE

Παίκτρια του φετινού Master Chef κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές – Δείτε ποια

18.04.2019 16:03
Παίκτρια του φετινού Master Chef κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές - Δείτε ποια - Media

 

Όλο και περισσότεροι παίκτες ριάλιτι επιχειρούν εσχάτως να ασχοληθούν με τα κοινά. Όπως έγινε γνωστό, μια παίκτρια που πρόσφατα αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής, αποφάσισε να πετάξει τη ποδιά της και να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές.

Κάπως έτσι, υποψήφια δημοτική σύμβουλος είναι πλέον η Γιάννα Ρέντεση, -κατά κόσμον Αμαλιάδα- γνωστή στις μάζες από τη συμμετοχή της στο Master Chef.

Η κ. Ρέντεση, κατεβαίνει με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ», έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

«Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MasterChef, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή. Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της, στην οποία εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:27