search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:58
MENU CLOSE

Eπιτέθηκαν σε τουρίστρια για να της κλέψουν το αυτοκίνητο – Την πυροβόλησαν και την έσυραν από τα μαλλιά (Video)

19.04.2019 06:53
Eπιτέθηκαν σε τουρίστρια για να της κλέψουν το αυτοκίνητο – Την πυροβόλησαν και την έσυραν από τα μαλλιά (Video)   - Media

 

Η 19χρονη τουρίστρια είχε πάει για διακοπές στη Νότια Αφρική. Είχε ξεκινήσει από τη Ναμίμπια και είχε φτάσει στο Γιοχάνεσμπουργκ. Κάποια στιγμή μπήκε στο αυτοκίνητο της για να ξεκινήσει να πάει να επισκεφτεί έναν προορισμό, μερικά χιλιόμετρα μακριά. Πίσω από το λευκό της όχημα έρχεται ξαφνικά και της φράζει το δρόμο ένα άλλο λευκό αυτοκίνητο από το οποίο βγαίνουν δυο άνδρες. Ο ένας είναι οπλισμένος. Η τουρίστρια δεν μπορεί να βάλει όπισθεν και να διαφύγει.

Οι δυο άνδρες την πλησιάζουν ο ένας από το παράθυρο του οδηγού και ο άλλος από το παράθυρο του συνοδηγού και επιτακτικά της ζητούν να ανοίξει την πόρτα.

Η τουρίστρια έχει κλειδωθεί μέσα και δεν το κάνει. Ο ένας άνδρας πηδάει στο καπό και φωνάζει να του ανοίξει ενώ ο άλλος χτυπάει με το πιστόλι του το τζάμι του οδηγού.

Η γυναίκα δεν ανοίγει. Ουρλιάζει και κλαίει από τον τρόμο που βιώνει. Τότε ο άνδρας με το πιστόλι, πυροβολεί το τζάμι και το κάνει θρύψαλα. Βγάζει τις ασφάλειες, ανοίγει την πόρτα και πιάνει από τα μαλλιά την 19χρονη γυναίκα. Την σέρνει και την πετάει έξω. Μπαίνει στο αυτοκίνητο. Το άλλο όχημα του τρίτου δράστη που είχε φράξει το δρόμο στην 19χρονη, ξεκινάει και μαζί του ξεκινάνε και οι δυο ληστές.

Το αυτοκίνητο της 19χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμένο 40 λεπτά μετά τη ληστεία με τους τρεις δράστες να έχουν πάρει μόνο το κινητό της τηλέφωνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:58