22/10/2019 20:37:17

Λιποθύμησε συμβασιούχος στην Κλαυθμώνος - Κάνει απεργία πείνας εδώ και τέσσερις ημέρες

Λιποθύμησε συμβασιούχος στην Κλαυθμώνος - Κάνει απεργία πείνας εδώ και τέσσερις ημέρες  - Media

 

Μια γυναίκα συμβασιούχος από τον δήμο Κορωπίου αποτελεί το πρώτο περιστατικό λιποθυμικού επεισοδίου στην απεργία πείνας που έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερις ημέρες οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι των δήμων με βασικό αίτημα την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Η γυναίκα συμβασιούχος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τον πρόεδρο των συμβασιούχων ΟΤΑ Παναγιώτη Μπόβο, της χορηγήθηκαν όροι λόγω εξάντλησης του οργανισμού της από την απεργία πείνας.

Οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι, που εδώ και 4 μέρες έχουν στήσει σκηνές απέναντι από το υπουργείο Εσωτερικών -επί της πλατείας Κλαυθμώνος- δηλώνουν ανυποχώρητοι και τονίζουν πως δεν αποχωρούν εάν δεν δουν τον πρωθυπουργό για να δώσει λύση στο πρόβλημα τους.

Τη νύχτα περνούν μέσα στις σκηνές και την μέρα έχουν βάλει ακριβώς δίπλα ένα τραπεζάκι με καρέκλες. Δίπλα από τις σκηνές έχουν τοποθετήσει μια ταμπέλα στην οποία ενημερώνουν τον κόσμο και τους περαστικούς ότι βρίσκονται στην 4η μέρα απεργίας.

Ο πρόεδρος των συμβασιούχων ΟΤΑ Παναγιώτης Μπόβος, ο Ιωάννης Μωρίκης από τον δήμο Περιστερίου και η απολυμένη από τον δήμο Κορωπίου Ευαγγελία Γιασιμάκη, δηλώνουν ότι το πρώτο λιποθυμικό επεισόδιο αποτελεί μόνο την αρχή καθώς ήδη όλοι είναι ήδη εξαντλημένοι λόγω της απεργίας πείνας και καθώς αυτές τις μέρες πέρασαν τη νύχτα μέσα στις σκηνές σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ. Ένας-ένας θα πέφτουμε κάτω από την εξάντληση αλλά τον αγώνα δεν τον αφήνουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είμαστε ήδη στο χείλος του γκρεμού», δηλώνουν και οι τρεις με μια φωνή.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.