28/02/2020 02:08:45

Καλαμάτα: Η αγκαλιά του μικρού κοριτσιού στον Αλέξη Τσίπρα που θύμισε Ανδρέα Παπανδρέου (Video) 

Καλαμάτα: Η αγκαλιά του μικρού κοριτσιού στον Αλέξη Τσίπρα που θύμισε Ανδρέα Παπανδρέου (Video)  - Media

 

Χθες Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, αν μη τι άλλο είχε μία πετυχημένη ομιλία στην Καλαμάτα. Παλμός, καταχειροκροτήθηκε και έκανε μία δυναμική παρουσία.  

Μετά το τέλος της ομιλίας του την Πέμπτη ο πρωθυπουργός πήρε στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι που του προσέφερε λουλούδια σε μία σκηνή πανομοιότυπη με αυτή που διαδραματίστηκε τον Μάιο του 1985, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά το τέλος της προεκλογικής του ομιλίας είχε πάρει στην αγκαλιά του τη μικρή Αννούλα, μία κίνηση που έμελλε να μιμηθούν αρκετοί επίδοξοι και μη μνηστήρες του πρωθυπουργικού θώκου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Το κοριτσάκι έτρεξε προς το μέρος του πρωθυπουργού κρατώντας μία ανθοδέσμη και όταν έφτασε στον Αλέξη Τσίπρα εκείνος την φίλησε στο μάγουλο και στη συνέχεια την σήκωσε στα χέρια του και την πήρε αγκαλιά, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 1985 με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Το κοριτσάκι στην ομιλία Τσίπρα

Η μικρή Αννούλα στην ομιλία Παπανδρέου

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.